Registracija

V spletni trgovini POCENI OVITKI se ob naročilu izdelka lahko registrirate. Nakup lahko opravite tudi brez registracije. Za uspešen nakup so potrebni naslednji podatki: naslov plačnika oziroma naslov za dostavo in e-naslov na katerega kupec prejme potrdilo o nakupu. Z uspešno oddanim naročilom oziroma nakupom v spletni trgovini POCENI OVITKI se strinjate z vsemi pogoji poslovanja, ki so navedeni v spletni trgovini POCENI OVITKI.
V primeru registracije se na vašem računu zbirajo podatki o vaših naročilih. Ob registraciji se strinjate z vsemi pogoji poslovanja, ki so navedeni v spletni trgovini POCENI OVITKI. Vse podatke, ki jih bomo hranili bodo uporabljeni zgolj v namene naše spletne trgovine POCENI OVITKI in jih ne bomo izrabljali.

Naročanje

Vsa naročila potekajo prek spletne trgovine poceni-ovitki.si, ki je dostopna 24 ur na dan in 7 dni na teden. Izbirate lahko med vsemi objavljenimi izdelki. V kolikor želenega izdelka ni na zalogi, nam pošljite poizvedbo na info@poceni-ovitki.si in v najkrajšem možnem času vas bomo obvestili o možnosti dobave. Izdelki v spletni trgovini so izdelani iz umetnih materialov, razen če je v opisu izdelka navedeno drugače. Za podrobnejše informacije o sestavi posameznega izdelka nam pišite na elektronski naslov: info@poceni-ovitki.si z zadevo: Informacije o sestavi izdelka. Cene veljajo do trenutka objave novega cenika v spletni trgovini POCENI OVITKI .Vse cene izdelkov so v evrih. Izdelke dostavlja Pošta Slovenije, d.d., po ceniku, objavljenem na spletni strani www.poceni-ovitki.si Pridržujemo si pravico do sprememb cenika.

Oddaja naročila je mogoča tudi po telefonu. Kupec s klicem na številko za naročanje 070-453-455 lahko odda naročilo, ki ga mora tudi pisno potrditi z jasnimi besedami po e-pošti s tem, da odgovori na potrdilo, ki mu je posredovano ob oddaji naročila.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec v spletni trgovini odda naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji obvezujoči tako za ponudnika kot kupca.

Akcije in znižanja

Ob prijavi na E-novice prejmete na e-naslov kodo, ki jo lahko vpišete v košarici ob naslednjem nakupu v spletni trgovini. Popust v višini 5% bo obračunan na blagajni spletne trgovine.

Kupni za popust, ki jih prejmete preko E-novičk, naše Facebook strani, Instagram profila ali drugih kanalov, lahko uporabite do datuma, ki je naveden ob posredovanem kuponu. Popust ni zdržljiv z drugimi ugodnostmi, kar pomeni, da lahko uporabite le en popust na naročilo. Popust velja na maloprodajno ceno artikla in je obračunan na blagajni spletne trgovine. Če sistem ob vpisu kupona javi napako, preverite črkovanje ali datumsko veljavnost kupona.

Brezplačna dostava traja od trenutka objave akcije do trenutka prekinitve oziroma ko je objava umaknjena z naslovnice. Akcije, ki je označena na naslovnici spletne trgovine, je prav tako razvidna na blagajni, kjer se poštnina ne obračuna, ampak je označena s ceno 0,00 eur.

Artiklom v kategoriji AKCIJA ne obnavljamo zalog in so na voljo le v trenutno objavljenih velikostih in barvah.

V kategoriji razprodaja so znižani zadnji kosi na zalogi. Artiklom v kategoriji RAZPRODAJA ne obnavljamo zalog in so na voljo le v trenutno objavljenih velikostih in barvah.

Status naročila

Status naročila prejmete po e-pošti. Vsako spremembo naročila dobite na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob nakupu. Prav tako dobite e-pošto, če kateri od vaših naročenih izdelkov trenutno ni dobavljiv.

Dostavni rok

Dostavni rok je od 1 do 5 dni, v kolikor je izdelek na zalogi v našem skladišču. V primeru, da je izdelek na zalogi pri dobavitelju, je dostavni rok od 3 do 12 dni. Vsi izdelki, ki jih lahko naročite v spletni trgovini poceni-ovitki.si, so v večini primerov na zalogi in so zaradi tega zelo hitro odposlani. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili po e-pošti na e-naslov, ki ste ga vpisali ob oddaji naročila in vam napisali okvirni rok dostave. Pri dostavi sodelujemo s Pošto Slovenije, d.d., ki zagotavlja hitro in zanesljivo dostavo paketov. V večini primerov stranke naročene izdelke prejmejo že naslednji delovni dan.

Načini plačila

– Z gotovino po povzetju:
Kupec plača naročilo dostavljavcu z gotovino, ko mu ta dostavi naročeno blago.

– Prek TRR po izdanem predračunu:
Kupcu po e-pošti izdamo račun/predračun za naročeno blago oz. naročilo po oddaji naročila, ki ga poravna z nakazilom na TRR podjetja. Blago bo odposlano takoj, ko bo na TRR podjetja razvidno, da je bilo plačilo uspešno izvedeno. Podatke za TRR nakazilo vam bomo poslali na elektronski naslov.

– S plačilnim sistemom PayPal:
Kupec je preusmerjen na varno stran sistema PayPal, kjer opravi plačilo. Blago bo odposlano takoj, ko iz sistema PayPal prejmemo potrditev o plačilu.

– Z bančno kartico
Kupec je preusmerjen na varno stran sistem Stripe, kjer opravi plačilo.

– S kripto valutami preko platforme GoCrypto
Kupec je preusmerjen na varno stran sistema GoCrypto, kjer opravi plačilo.

Račun za plačilo prejmete na elektronski naslov, ki ste ga posredovali ob oddaji naročila

Obvestilo o računu in obveznosti kupca

Obvestilo o obveznosti izdaje računa in izročitve računa kupcu ter obveznosti kupca, da prevzame in zadrži izdani račun, je na voljo na povezavi: “Vklopi razum, zahtevaj račun!”

Zamenjava blaga

V primeru, da je kupec naročil izdelek, ki mu kakorkoli ne ustreza, ga lahko skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov pri nas zamenja. O želeni zamenjavi nas mora obvestiti v 15 dneh na info@poceni-ovitki.si. V naši vednosti in po dogovoru nam izdelek pošlje na naslov za menjave in vračila: BerniTEAM, Andrej Bernetič s.p., Griže 1, 6210 Sežana, in poslali mu bomo drugega, skladno z dogovorom. Edini strošek, ki bremeni kupca, je strošek vračila izdelka po ceniku Pošte Slovenje d.d. .

Preklic naročila in neprevzem pošiljke

Kupec lahko svoje naročilo prekliče v dveh urah po oddaji naročila. Ob pravočasnem preklicu naročila kupcu v zvezi s tem ne nastanejo nobeni stroški. Naročilo prekličete po e-pošti info@poceni-ovitki.si ali na telefonski številki 070 453 455. Kupec lahko svoje naročilo prekliče tudi pozneje, vendar samo, če mu po e-pošti sporočimo, da izdelka, ki ga je naročil, začasno ni na zalogi.  V primeru, da stranka prepozno prekliče naročilo paketa ali pa, da pride do neprevzema pošiljke stranko bremeni strošek 20,00€, ki vključujejo administrativne stroške, stroške pakiranja, pošiljanja in vračila pošiljke.

Reklamacije in vračilo blaga

Vsako reklamacijo bomo poskušali rešiti v dobro kupca, skladno z določili Zakona o varstvu potrošnikov.

Potrošnik ima skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) pravico, da v 14 dneh od prejetja blaga podjetju sporoči oz. poda izjavo, da odstopa od pogodbe (nakupa), ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Obvestilo o odstopu lahko kupec predloži podjetju na obrazcu (klikni za prenos obrazca) ali z nedvoumno izjavo, ki jo pošlje na info@poceni-ovitki.si, iz katere  je jasno razvidno , da odstopa od pogodbe. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Kupec mora blago vrniti v 14-ih dneh od dneva nakupa  v nespremenjeni količini in obliki, v originalni embalaži, s priloženo kopijo računa na naslov za vračila in menjave: BerniTEAM, Andrej Bernetič s.p., Griže 1, 6210 Sežana. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom pogodbe (nakupa), je neposreden strošek vračila blaga. Vračila blaga z odkupninami ne sprejemamo. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14-dnevnega roka za vračilo.

Vračilu kupec obvezno priloži kopijo računa. Kot navaja 43.d člen ZVPot, vrnemo prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, razen če je kupec izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če kupec zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. Kupec ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki so nastali, če se je izrecno odločil za drugo vrsto pošiljke, kakor je cenovno najugodnejša standardna pošiljka, ki jo ponuja podjetje. Kupnino (kupnina ne vključuje stroškov pošiljanja) bomo vrnili v najkrajšem možnem času, vendar ne pozneje kot v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Za vračilo ali menjavo izdelka izpolnite spodnji dokument in ga priložite pošiljki, ki jo pošljete na naslednji naslov:

Berniteam, Andrej Bernetič s.p.
Griže 1,
6210 Sežana

Izdelek, ki ga želite vrniti mora biti:

– V nespremenjeni količini, nepoškodovan in v originalni embalaži
– Originalno embalažo je pred pošiljanjem potrebno zaščititi. V primeru, da prejmemo poškodovan artikel, ki se je poškodoval med transportom vam reklamacije žal ne moremo upoštevati.
– V primeru, da ste izdelek že uporabljali in so na izdelku vidni znaki uporabe odstop od pogodbe in vračilo izdelka žal ni več mogoč. Kupec sme opraviti ogled in preizkus prejetega blaga zgolj v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to že običajno v prodajalnah.
– Darilo, ki ste ga prejeli ob nakupu je ob vsakem nakupu ovrednoteno. V primeru, da izdelek, ki je bil pogoj za prejem brezplačnega darila vrnete lahko (brezplačno) darilo obdržite, vendar vam bomo znesek darila odšteli od celotne kupnine.

V primeru, da ste prejeli poškodovan izdelek nam pošljite slike poškodbe na elektronski naslov: info@poceni-ovitki.si v istem dnevu od prevzema, saj v nasprotnem primeru smatramo, da gre za napako, ki ni nastala med transportom.

Za izdelke, za katere bomo ugotovili, da so bili poškodovani zaradi nepravilne ali neprimerne uporabe oziroma ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga, reklamacij ne bomo mogli upoštevati. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo poslali ter pri tem zaračunali stroške, povezane z dostavo takega izdelka, lahko pa tak izdelek brezplačno prevzamete na našem naslovu. V primeru, da boste želeli, da vam izdelek ponovno dostavimo boste morali stroške dostave predhodno poravnati na naš TRR.

Če izdelek ne deluje pravilno, ali ne deluje v skladu z vašimi pričakovanji, prosimo pokličite našo tehnično službo na telefonsko številko, kjer vam bodo naši svetovalci lahko pomagali s potrebnimi pojasnili. Na ta način se boste izognili morebitni napačni uporabi izdelka in poškodbam samega izdelka ter morebitnim poškodbam drugih stvari.
Za izdelke, za katere bomo ugotovili, da so bili poškodovani zaradi nepravilne ali neprimerne uporabe oziroma ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga, reklamacij ne bomo mogli upoštevati. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo poslali ter pri tem zaračunali stroške, povezane z dostavo takega izdelka, lahko pa tak izdelek prevzamete na našem naslovu. V primeru, da boste želeli, da vam izdelek ponovno dostavimo boste morali stroške poštnine predhodno poravnati na naš TRR.

V primeru, da vračilo izdelka izvedete v 14-dnevnem roku, pri pregledu izdelka pa se ugotovi, da izdelek ni poškodovan vam bomo reklamacijo zavrnili. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo poslali ter pri tem zaračunali stroške, povezane z dostavo takega izdelka, lahko pa tak izdelek prevzamete na našem naslovu. V primeru, da boste želeli, da vam izdelek ponovno dostavimo boste morali stroške poštnine predhodno poravnati na naš TRR.

Ne glede na razlog in rok vračila pa v primeru vračila izdelka za katerega se pri pregledu izdelka ugotovi, da je poškodovan vam zamenjave izdelka ali vračila kupnine ne bomo upoštevali. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo poslali ter pri tem zaračunali stroške, povezane z dostavo takega izdelka, lahko pa tak izdelek prevzamete na našem naslovu. V primeru, da boste želeli, da vam izdelek ponovno dostavimo boste morali stroške poštnine predhodno poravnati na naš TRR.

Slike izdelkov

Slike oziroma fotografije izdelkov, ki so objavljene v spletni trgovini poceni-ovitki.si, so zaradi specifike spletne trgovine digitalno obdelane, zato ne izključujemo odstopanja v barvnem odtenku prejetega artikla. Trudimo se, da so vsi izdelki pravilno opisani in da so slike le-teh čimbolj točne, vendar popolne točnosti pri vseh izdelkih žal ne moremo zagotoviti. Izdelke si lahko predhodno ogledate v našem poslovnem prostoru ob predhodni najavi.

Podatki podjetje

BERNITEAM, TRGOVINA NA DROBNO V SPECIALIZIRANIH PRODAJALNAH S TELEKOMUNIKACIJSKIMI NAPRAVAMI, ANDREJ BERNETIČ S.P., Griže 1, 6210 Sežana. Davčna številka: SI39170519. Matična številka:8401713000, TRR: SI56 6100 0002 3091 294, odprt pri: Delavska hranilnica d.d., KONTAKT: e-poštni naslov: info@berniteam.si.

Splošni pogoji veljajo od 25. marca 2019

OBVESTILO !
Zaradi Koronavirusa, ki je prisoten v Sloveniji vse naše stranke obveščamo, da bo dostava izdelkov motena ali mogoče daljša od predvidenega dostavnega roka. Hvala za vaše razumevanje in potrpežljivost.