bluetooth slušalke inPods i12 TWS

Imitacija karbonskih vlaken in brušenega jekla.

samo za 29,90 €

Kar 6 barv

Bluetooth slušalke modernega zgleda s funkcija Touch Control za enostavno upravljanje in priročno škatlico, ki obenem deluje tudi kot polnila postaja, ki napolni vaše slušalke do 5x. Brezžične bluetooth slušalke so na voljo v 6 barvah.

Bluetooth 5.0 in odlična baterija

Slušalke delujejo na tehnologiji Bluetooth 5.0, kar privede do manjše porabe energije med povezljivostjo in boljšim dometom povezave slušalk z napravo. S pomočjo škatlice lahko napolnimo slušalke do 5x saj ima velikost baterija 300mAh, slušalke pa 30mAh (skupaj 60mAh).

Ko so slušalke napolnjene se polnjenje zaustavi. Slušalke lahko z enim polnjenjem uporabljamo do 4 ure pri poslušanju glasbe pa nekoliko manj, do 3 ure. Polnilna škatlica se napolni v 60 minutah, slušalke pa za polno baterijo potrebujejo 70 minut.

Enostavno polnjenje

Za polnjenje škatlice je dovolj, da jo s priloženim kablom povežemo s polnilcem za vaš pametni telefon. Ko se spraznijo vaše slušalke jih pa le vstavite v škatlico kjer magnet poskrbi, da se slušalka pravilno usede na polnilne konektorje. Potrebno je samo še pritisniti gumb na škatlici in polnjenje se prične.

na voljo v 4 barvah

Zaradi majhne velikosti so slušalke praktično neopazne. Še bolj enostavno pa je prenašanje saj ni noben žep prevelik.

Priročna je tudi teža slušalk saj skupaj s škatlico tehtajo le 36g.

1 ali 2 slušalki

Vsako slušalko je možno uporabljati zase tako, da lahko z eno polnilno škatlico in 2 slušalkama glasbo poslušajo 2 osebi (vsaka svojo). Za pravi stereo zvok je pa priporočljiva uporaba obeh slušalk.

upravljanje

S pomočjo slušalk nam ni več potrebno vleči telefona iz žepa saj lahko vse potrebno upravljamo preko slušalk. S pomočjo senzorja na dotik v vsaki slušalki lahko z rahlim dotikom predvajamo ali zaustavimo glasbo, se oglasimo ali prekinemo klic, premaknemo pesem naprej ali nazaj, prikličemo digitalnega asistenta in povečamo ali zmanjšamo glasnost.

100% VAREN NAKUP

s pomočjo SSL certifikata, ki zavaruje vaše podatke in plačila

GARANCIJA NA NAKUP

nudimo vam 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo na vse izdelke

BREZPLAČNA DOSTAVA

za vsa naročila nad 35€

UDOBEN NAKUP

iz domačega naslonjača, brez tveganja

POTREBUJETE POMOČ?

Pišite nam: info@poceni-ovitki.si ali nas pokličite: 070 453 455

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.